Ydelser

Ydelser


Eksempler på, hvad der er

på hylderne


Undervisning

Jeg er en erfaren og entusiastisk underviser. Det har udspillet sig på universiteter, professionshøjskoler, konsulenthuse, og som specialtilrettede forløb i organisationer.
Jeg underviser indenfor felter som ledelse, samtaler, samarbejde og konflikter, proceskonsultation m.v. 

Konflikthåndtering

Jeg har ofte ageret som mægler i konflikter og samarbejdsvanskeligheder. Det har involveret alt fra to personer i internt baks til et helt symfoniorkester. Og alt der i mellem. I konfliktarbejde gør jeg brug af en bred vifte af metoder, men forrest står dog, at være nænsom og ydmyg overfor alvoren, og samtidig sikre bevægelse i en bedre retning. 

Foredrag

Procesarbejde

Procesarbejde er så bred en overskrift, at det næsten er for meget. Jeg har utallige eksempler på opgaver med strategimøder, afklaringsprocesser, kick-off seminarer osv.
Jeg arbejder altid ud fra en ydmyghed i forhold til det ærinde, der har udløst processen, de mennesker, der er involveret, og den retning, der processen tænkes at skulle bevæge sig i. Jeg arbejder samtidig ud fra en forestilling om, at vi aldrig præcis kan vide, hvad der vil udfolde sig. At stå sikkert og bevægeligt er kodeord for både mig som proceskonsulent, og for deltagerne i procesarbejdet.

Samtaler - coaching

Det kan kaldes coaching, sparring, supervision eller noget fjerde. Væsentligst er det, at to mennesker har en professionel samtale, at der er noget på færde, og at der skal ske noget.
Jeg er en erfaren samtalepartner, og har været involveret i samtaler om stress, afklaring, forsvundet håb og meget andet.
Jeg inddrager gerne filosofiske aspekter som samtalepartner. Eksempelvis er det ofte et fornuftigt sted at starte, at tale om tvivl. 

Eksempler på foredrag på lager:
- Tvivl, tøven og vaklen; at stå sikkert i mellemrum og i mellemtider.

- Magt og afmagt i organisationer.

- Anerkendelse - behøver det være så indviklet?

- Generobring af valget - i ledelse, processer og samtaler.

- Drop dine drømme.


Tvivls-laboratorium

Du kan ikke finde ordentlige svar eller konklusioner på dine udfordringer, uden at have et præcist spørgsmål. Derfor er Tvivls-laboratoriet så effektivt. Undersøg og få formuleret hvad den aktuelle tvivl består af. Hvad er der egentlig på færde, lige der under overfladen? Derfra giver svaret ofte (næsten) sig selv. Fordi tvivl og valg hænger sammen. At undersøge sin tvivl er at kvalificere sine valg.
Tvivls-laboratorier kan vare fra en time til en dag.