Om Klaus Bakdal

Om Klaus Bakdal


Liv, levned og finurligheder
ARBEJDE


Jeg har mere end 16 års erfaring med samtaler, proceskonsultation, undervisning og konflikthåndtering. Jeg er skolet i systemtiske og narrative tilgange, og har altid haft pragmatiske og filosofiske aspekter med i puljen. Det skal virke, når vi laver noget sammen. Vi skal tage det alvorligt vi laver, og det skal samtidig helst være sjovt. 


UDDANNELSE


Jeg er uddannet cand.techn.soc. ved Roskilde Universitet. Gennem årene har jeg videreuddannet mig indenfor ledelse, proceskonsultation og coaching, og har tillige undervist i samme uddannelser efterfølgende. Jeg blev i foråret 2021 individuelt akkrediteret EMCC coach og mentor.


DET FINURLIGE


Jeg er glad for tegneserier, passioneret fan af Boldklubben FREM, St. Pauli og Manchester United, og lytter henrykt til både jazz, John Mogensen og Lou Reed.

Jeg er en stolt far til to voksne børn og er blevet farfar. Jeg nyder enhver tur med toget, går ofte i biografen, har læst "Hitch hiker's guide to the galaxy" utallige gange, og forsøger at få så meget glæde ud af hverdagen, som overhovedet muligt.